Big Data, Analytics en Data Science consultants

 • Big Data, Data Science and Artificial Intelligence
Business & Decision
Utrecht
Reference : BUH00618

Position and missions

Bouwen op data is een kerncompetentie voor de data driven organisatie. Hiervoor zijn verschillende competenties en vaardigheden nodig die samenwerken om dit te realiseren. Wij zoeken doorlopend consultants en specialisten die onze klantteams komen versterken.

Samen met onze klanten werken we hard om hen te helpen 'data driven organisaties' te worden. Wij doen dat door met onze klanten steeds de relatie te zoeken tussen hun doelstellingen en de manier waarop data daar aan bij kan dragen. Dat vertalen we samen naar concrete roadmaps en architecturen. Naar oplossingen die we voor of met hen kunnen realiseren.

Klanten waarderen ons omdat wij hen helpen waarde te creeëren vanuit data. Dat begint niet bij tools & technologie maar bij het begrijpen hoe waarde ontstaat en welke vragen met data beantwoord moeten worden. Is dat helder, dan kunnen we effectief en efficient deze vragen helpen beantwoorden met innovatieve en pragmatische analytics en big data oplossingen.

Advantages

Business & Decision is een strategisch business georiënteerde organisatie. Een flexibele en innovatieve club met een informeel karakter, waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat. Je hebt een eigen inbreng in de opdrachten en de klanten waarvoor je je wilt inzetten en je komt niet in een statische rol terecht omdat er altijd oog is voor verbreding of verdieping van je vaardigheden.

The company

Je gaat onderdeel uitmaken van een overzichtelijk en enthousiast team, dat snel verder groeit, in aantal maar ook in 'oplossingen'. Wij hebben onze sporen verdiend bij klanten en verwachten dat ook van jou. We kunnen snel stappen zetten op basis van onze eigen competenties en de kennis en competenties die internationaal binnen Business & Decision aanwezig is.

Wij zoeken mensen die zich bij ons thuis voelen en over de volgende eigenschappen beschikken:

 • Ondernemend, pragmatisch en klantgericht;
 • Geloven in samenwerken en samen groeien;
 • Goede analytische vaardigheden, pragmatisch en helder in communicatie en handig in organiseren en presenteren

Afhankelijk van je ervaring en vaardigheden kun je bij ons verschillende rollen oppakken. We werken vanuit verschillende invalshoeken met Big Data en Analytics voor onze klanten. Bijvoorbeeld door het realiseren van een data platform om realtime IoT data uit auto's te verwerken en analyseren of door het inrichten van een Datalake met klantgegevens om slimme marketing oplossingen mogelijk te maken.

Je bent altijd een belangrijk onderdeel van ons groeiende team en werkt actief samen met je collega's aan het verder ontwikkelen van onze kennis en vaardigheden.

Profile

Wij zoeken collega's met ervaring als Data Scientist (Big) Data Engineer of Data Analist. Denk hierbij aan:
 • Een relevante vooropleiding op HBO of WO, bij voorkeur op het vlak van wiskunde, natuurkunde, informatica, kunstmatige intelligentie, etc.
 • Ervaring met Big Data, Analytics of Data Science projecten.
 • Specifieke Data Science/Analytics gerelateerde vaardigheden: data onderzoeken met behulp van visuele discovery tools en statistische analyses (regression, correlation, segmentation, factor analysis, forecasting, economic modelling, Bayesian modelling);
 • Of: specifieke Big Data/Data Engineering vaardigheden als: data preparatie, beoordelen van data kwaliteit, data modelleren, database kennis, kennis van NoSQL en Datalake technologie, Hadoop gebaseerde technologie, ervaring met platform distributies als Cloudera, Hortonworks of bijvoorbeeld het Azure platform;
 • Ervaring met querytalen en dataopvragingen en datamodelleren;
 • Ervaring met scripttalen zoals bijvoorbeeld Python, Javascript, .net etc.
 • Interesse en inzicht in de actuele ontwikkelen rondom tools, omgevingen en de toepassingen van big data & analytics.
Herken je jezelf hierin? Of zou je hier verder in willen ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. We komen graag met je in gesprek.
Déposer une candidature à l'offre : Big Data, Analytics en Data Science consultants

Captcha anti-spam
Regenerate

Back to « vacancy »